Cautare

217 de rezultate pentru "romeo julia sa" (7.50 secunde)
Rompetrol Downstream a deschis cea de-a 250 benzinarie din reteaua sa. ... Aceeasi companie anunta si incheierea campaniei de vara "Incarca-te cu premii", cele trei autoturisme Alfa Romeo 159 si peste 125 de obiecte promotionale aflandu-si fericitii castigatori.
"Am avut surpriza, pentru prima data in Romania, sa fim informati si sa putem sa incheiem contracte pentru vara viitoare.
Drept urmare, ofertele bancare cu iz de sarbatoare nu au intarziat sa apara.
Printre cei care vor trebui sa mai astepte o perioada pana cand le vor fi inmatriculate vehiculele sunt motociclistii.
Este vorba despre Alfa Romeo, care a adoptat pe sigla proprie emblema medievala a orasului Milano, emblema in care se pot observa o cruce semnificand epoca cruciadelor si o figurina devorata de un sarpe, acesta din urma reprezentandu-i pe sarazini - inamicii de moarte ai cruciatilor.
Unii producatori de autovehicule sau reprezentantii acestora din Craiova incearca sa intre pe piata masinilor second hand, oferind cumparatorilor posibilitatea sa aleaga intre un autoturism nou si unul folosit.
"Din acel moment au inceput sicanele" Mai exact, la baza hotaririi a stat un antecontract incheiat la 1 august 2004 intre Fitocom Serv si Aviatia Utilitara, prin care aceasta din urma ii promite sa vinda terenul la pretul de 300 de milioane de lei vechi.
Din pacate, abia acum firma a reusit sa o aduca în România.
sa aiba un business puternic si sa nu fi aparut în diverse scandaluri legate de afacerile lor. Precizam ca aproape toti oamenii de afaceri intervievati de GdS au vrut sa para modesti, spunând ca nu se dau în vânt dupa câstiguri pompoase.
sa aiba un business puternic si sa nu fi aparut în diverse scandaluri legate de afacerile lor. Precizam ca aproape toti oamenii de afaceri intervievati de GdS au vrut sa para modesti, spunând ca nu se dau în vânt dupa câstiguri pompoase.
"Fiat este interesat sa investeasca in Romania", a confirmat pentru Business Standard Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucuresti, fara a oferi alte detalii. ... Printre brandurile din portofoliul gigantului italian se numara Iveco, Fiat, Lancia si Alfa Romeo.
Importul masiv de masini rulate si inasprirea conditiilor de creditare, in contextul crizei financiare mondiale, obliga importatorii auto sa reduca cheltuielile si parcul auto propriu, sa tempereze expansiunea si sa angajeze numai oameni de care au stricta nevoie, iar Dacia intrerupe productia.
"In judetul nostru sunt inmatriculate 24 de ATV-uri, dar pot fi mult mai multe, fiindca legea permite ca aceste mijloace de circulatie sa fie inregsitrate si de serviciile rutiere din cadrul primariilor", a precizat, pentru cotidianul "Replica", cms.
La expozitie a participat si edilul Constantei, Radu Mazare, care nu a rezistat tentatiei si a testat si el modelele venite in premiera, si anume un BMW Z4, Renault Megane, BMW750i, Alfa Romeo MITO, Infiniti FX 35 si un Land Rover Defender.
Astfel, camioanele care nu vor respecta incarcatura maxima admisa vor trebui sa plateasca amenzi cuprinse intre 25.000 lei si 30.000 lei.
Alfa Romeo Spider. Forma aerodinamica si neteda a anvelopei concept de la Dunlop a fost dezvoltata special de inginerii Dunlop pentru a reduce retentia de aer cu aproape 4 procente.
Nu cred ca astfel de preturi sunt fezabile pentru Bucuresti", a declarat pentru Money.ro, Romeo Căzănescu, directorul general al Conrag Real Estate. ... Daca s-ar ajunge la astfel de preturi, atunci toata lumea s-ar inghesui sa le cumpere si preturile ar creste.
"Mulyumim membrilor Consiliului de Administratie si reprezentantului in Adunarea Generala a Actionarilor a CET Govora, doamna Carmen Alexandrescu pentru sustinerea aratata, multumim domnului primar Romeo Radulescu si Consiliului Local al Ramnicului pentru fructuoasa colaborare si, nu in ultimul rand, salariatilor CET Govora, fara de care nu s-ar fi obtinut aceasta performanta", a precizat Mihai Balan, directorul general al societatii.
in Europa, este momentul sa aplaudam, totusi, o premiera: ... Autoturismul electric a devansat modelul compact Alfa Romeo Giulietta (248 de puncte).
Ca vanzari, cele mai mari cresteri au fost consemnate de Alfa Romeo (+49,9%), urmata de Mitsubishi (+32,8%), Nissan (+20,5%), Volvo (+13,4%) si BMW (crestere de peste 11%).
google-analytics.com